KÖPVILLKOR

Det viktigaste att ha med i beräkningen när man köper en produkt på nätet är att färgerna kan skilja sig från verkligheten beroende på vilken skärm du tittar på !

 
 

Färg & Material:
Alla posters trycks med en högklassig skrivare som levererar galleri kvalité.
De olika posterna kan tryckas i 3 olika storlekar : A5 / A4  / A3 .
Motiven skrivs ut på matt foto papper för att hålla samma goda kvalité och se fina ut år in och år ut. (RAM INGÅR EJ.)


 

Hur Du beställer:   OBS du måste vara 18 år för att beställa!
De flesta tavlorna är tänka som så att man ska kunna fylla i så mycket eget innehåll som möjligt för att verkligen kunna skapa personliga och unika tavlor.
Detta gör att det blir lite mer avancerat att beställa och kräver extra noggrannhet från dig som kund så ingen viktig information uteblir. ALLA de personliga uppgifterna skriver man in vid kassan i "Meddelande" rutan.
Var jätte noga med att skriva i alla de uppgifter som behövs för att underlätta för oss och er så det blir rätt från början !!

Hur Du beställer porträtt:
Läs under fliken "PORTRÄTT" hur man går tillväga. Använd våran snabbmail för att beställa eller maila oss på info@himmelskaglimtar.se
 

LEVERANS:
Frakt:
Alla beställningar skickas med Postnord. För beställningar under 500 kr tillkommer en fraktavgift på 39 kr inom Sverige & 65 kr i övriga norden. (Rabattkod eller frifrakt kampanjer kan vara undantag som ändrar frakt kostnaden.)
Leveranstid:
I och med att jag för tillfälligt är mammaledig med två småbarn så kan detta variera lite beroende på vad som beställs.
 
*Posters från vår shop skrivs ut och postas med en gång. Levereras inom 7 arbetsdagar. Du får en orderbekräftelse och därefter även en leverans bekräftelse så du vet när produkten är på väg till dig.
 
*Porträtt  där emot tar längre tid då de skall skapas från grunden, och tar olika lång tid beroende på hur mycket som skall finnas med på tavlan. Samt hur många porträtt beställningar som står i kö. Jag meddelar när jag satt igång med beställningen och under tidens gång. OBS porträtt som skall levereras till ett visst datum prioriteras först och jag försöker alltid få de färdiga till det utsatta datumet.
 

ÅNGERRÄTT & REKLAMATION:
Opersonlig tavla:
Tavlorna som INTE innehåller en anpassad beställning kan returneras inom 7 dagar, för att skicka tillbaka varan kontakta oss snarast. Varan skall vara i original skick så som du fick den. Köparen kommer att stå för returfrakten.
 

Personlig tavla:
De tavlor som anpassas efter dig är personliga tavlor och gör att köpet blir bindande !
Regeln om ångerrätt i lagen om "konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljnings avtal" gäller därför inte !( Skulle någon personlig uppgift så som namn, datum eller liknande blivit fel så kontakta oss så löser vi självklart detta )
 

BETALNING:
PayPal: Vi har samarbete med Paypal för att ge en trygg & smidig betalningmetod för både oss och er.
Swish: Betala snabbt och smidigt med swish till numret: 0727114191. Ange ditt order Id och namn som meddelande

 

Välj betalningsmetoden som passa DIG.
Vid Swish och Paypal skickas beställningen när jag ser att betalningen kommit in!

 
Mail kontakt:
Känns det förvirrande att beställa på hemsidan tar vi gärna emot din beställning via mail och har en öppen kontakt tills det att du har tavlan i handen.
info@himmelskaglimtar.se
 

Personligt Önskemål:
Har du ett önskemål på en tavla du vill ha som inte finns på hemsidan !?
 Då är det bara att maila oss med idéen så ska vi se vad vi kan göra.
Vi tycker att det är extra roligt att just få göra tavlor utifrån kundens unika önskemål så var inte rädd att höra av dig. Priset är något vi kommer överens om tillsammans.

LÄS HELA KÖPVILLKOREN HÄR